М'ясне рагу із грибами та горіхами
- Свинина 500 г
- Цибуля шалот 2 шт.
- Гриби (сушені: білі, лисички) 50 г
- Оливки (чорні та зелені без кісточок) 50 г
- Горіхи (лісові або волоські) 20 г
- Лавровий лист 2 шт.
- Спеції (сіль, перець)
- Хмелі-сунелі
- Цукор 0.5 ч.л.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Вино червоне сухе 50 г
- Бульйон (м´ясний)
М'ясо нарізати шматочками 3х4.
Гриби замочити.
На олії, на добре розігрітій сковороді обсмажити м'ясо (посолене і поперчене), додати дрібно нарізану цибулю та смажити ще близько 5 хв, додати томат, перемішати.
Додати вино.
Додати вимочені гриби, цукор, хмелі-сунелі, лавровий лист і трохи бульйону, щоб майже покрило м'ясо і тушкувати на малому вогні до м'якості м'яса.
Додати оливки, нарізані кільцями і горіхи.
Перекип'ятити і подати.
Закваски для йогурта Yogurton - ржаная закваска рецепт.
recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты приготовления шубыРецепты и советы
Крем с манкой для торта рецептКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое
Рецепты Для Мультиварки: салаты вкусные рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
http://recepti.biz.uaИнформация о психологе. Полина Гавердовская - психолог
Рецепт с фотографией торт наполеон recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter