М'ясне рагу
- Вирізка
- Перець болгарський (червоний, жовтий, зелений) 3 шт.
- Помідор 6 шт.
- Зелень (петрушка, кріп) 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Сіль
- Перець
Нарізати м'ясо кубиками.
Покласти в каструлю.
Залити водою так, щоб покрито було все м'ясо, не більше.
Накрити кришкою, довести до напівготовності.
Нарізати перець кубиками, помідори обшпарити окропом і зняти шкірочку, нарізати кубиками.
Подрібнити зелень.
Додати овочі та трохи зелені до м'яса.
Накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні близько 15 хвилин.
Подрібнити часник, додати у каструлю, тушкувати ще хвилини 2-3.
Додати сіль, перець і зелень. Якщо вийшло багато води, додати трохи борошна (спочатку розвести його з водою, в окремій ємності, щоб не було грудочок), щоб вийшла невелика підлива.
Потрясающе вкусный салат: салат белоцерковский рецепт. Всегда круглосуточно. Мечта.
Вкусные постные блюда: рецепты в пост. Простые рецепты блюд.
Вкуснейшие рецепты тут: арахисовое масло рецепт с фото. Арахисовое масло.
Французские десерты рецептыВкусные быстрые и простые рецепты Десертов
recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Готовим со вкусом - рецепты салатов на новый год с фотографиями. Салаты на Новый год.
Крабовый Салат. Рецепты - салат з свинячим язиком. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter