М'ясне карі у горщику
- Олія рослинна 1 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Імбир (корінь) 1 шт.
- Коріандр (насіння) 1 ст.л.
- Гарам масала 1 ст.л.
- Куркума 1 ч.л.
- Сіль (морська) 2 ч.л.
- Яловичина 1 кг
- Перець чилі (зелений) 2 шт.
- Помідор 5 шт.
- Перець солодкий 1 шт.
- Йогурт натуральний
- Часник 2 зуб.
- Петрушка
Розігріти духовку до 170 градусів.
На сковороді на невеликому вогні розігріти олію. Додати цибулю і готувати, помішуючи час від часу, хвилин 15, доки цибуля не стане м'якою і золотистою.
У ступці з'єднати імбир, часник, коріандр, гарам масалу, куркуму і сіль.
Розітерти товкачем, доки суміш не перетвориться на пасту.
Додати до цибулі і протушкувати хвилину, доки не відчуватиметься аромат спецій.
Потім додати м'ясо, перець чилі і 3/4 помідорів. Ретельно перемішати.
Перекласти в горщик. Накрити кришкою і поставити в духовку на 75 хвилин.
Дістати з духовки, додати солодкий перець і помідори, що залишилися. Накрити кришкою і відправити в духовку ще на 15 хвилин.
Готове карі подавати з йогуртом, посипавши петрушкою. Як гарнір ідеальний відварений рис.
Отбивная куриная калорийность 1 штотбивная куриная
Салат австрийский яблокамиМясных, фруктовых и экзотических салатов
Выпечка В Мультиварке Рецепты: приготовление пасты в мультиварке.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter