М'ясне філе "Вікінг Ерік" із яйцями та цибулею
- Баранина (філе) 500 г
- Конина (філе) 300 г
- Яйце куряче (варене) 3 шт.
- Цибуля зелена (стрілки) 10 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Салат зелений 1 шт.
- Зелень свіжа (кріп, петрушка, розмарин)
Промити м'ясо і стрілки цибулі.
У шматках баранини зробити глибокі прорізи у середині (не наскрізь) таким чином, щоб вийшли "кишеньки".
Усе м'ясо посолити й обсушити серветкою.
Варені яйця розрізати навпіл уздовж, а зелену цибулю дрібно порубати.
"Кишеньки" баранини начинити яйцями і цибулею.
На сильно розігріту сковороду з олією покласти м'ясо. Перевернути з одного боку на інший у міру просмажування. Через 10 хвилин можна зменшити вогонь і накрити м'ясо кришкою.
Обсмажити моркву (скибочками) і ріпчасту цибулю (півкільцями).
Застелити велику тарілку листям салату.
Коли м'ясо дійде до готовності (це можна перевірити гострим ножем), викласти його на тарілку разом із цибулею та морквою. Зверху прикрасити зеленню і посипати зеленою цибулею, можна додати хрін.
Рецепты приготовления блюд - кулинарные рецепты первые блюда.
Как приготовить вкусный шашлык: выпечка на новый год с фото.
Рецепты салата из морепродуктовИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кексы в магазине Rozetka: кокосовые кексы рецепт.
Как вкусно приготовить мясо: рецепты мясных закусок с фото.
Рецепты салат морепродуктыКулинарные рецепты
Тутмаскарпоне в домашних условиях
Медовик тортСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
http://recepti.biz.ua рецепт крема заварной
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter