М'ясна підлива з овочами
- Яловичина 800 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста (невелика) 2 шт.
- Перець солодкий 0.5 шт.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Томатна паста 2 ст.л.
- Приправа універсальна (Вегета)
- Зелень 1 пуч.
- Чорний перець горошком 5 шт.
- Лавровий лист 2 шт.
Яловичину промити і обсушити, поклавши на дошку.
Нарізати невеликими шматочками довільної форми.
Моркву нарізати соломкою.
Цибулю нарізати півкільцями.
М'ясо солимо, перчимо і обсмажуємо на рослинній олії.
Цибулю з морквою також обсмажуємо.
Дрібно нарізаємо зелень.
Солодкий перець нарізаємо соломкою.
М'ясо, моркву з цибулею, перець і зелень кладемо в каструлю, перемішуємо.
Додаємо чорний перець горошком і лавровий лист. Наливаємо окріп із чайника.
Вода має повністю покрити всі інгредієнти.
Ставимо на вогонь.
Коли закипить, додаємо в каструлю 1-2 ст. л. томатної пасти з гіркою.
Можна додати універсальної приправи замість солі.
Прикрити кришкою і зменшити вогонь.
Тушкувати хвилин 20-25.
Рецепты вкусных блюд: рецепт вкусной домашней колбасы. Мультиварка Philips.
http://recepti.biz.uaПриготовьте полезный горячий салат с Курицей и яблоками без майонеза
www.recepti.biz.uaПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
http://recepti.biz.ua скачать рецепты вкусных салатов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter