М'ясна підлива із цвітною капустою
- М´ясо 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Капуста цвітна 1 шт.
- Зелень 1 пуч.
- Вершки (30%) 250 мл
- Борошно пшеничне 1.5 ст.л.
М'ясо помити, нарізати шматочками і покласти у казанок, злегка обсмажити в олії.
Нарізати цибулю, моркву шайбами, посолити, поперчити, додати трохи води.
Цвітну капусту відправити теж у сковороду і закрити кришкою, залишити тушкуватися.
Приготувати соус. У вершки додати зелень, борошно, можна додати часник. Усе добре збити і влити у м'ясо із цвітною капустою.
Тушкувати до готовності і подати.
Тутукраинская кухня доставка
Купить бытовую химию оптом - как дома сделать йогурт без йогуртницы.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт кофе гляссе. Поможем выйти замуж в Германию.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты пасхи.
Крем для торта: крем с манкой для торта.
Крем из сгущенного молока без маслаЭфирные масла, кремы
Рецепт салат морепродуктыРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Торт В Мультиварке Рецепты - как приготовить пирог из тыквы. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter