М'ясна підлива
678
інгредієнти:
- Яловичина (вирізка) 2 кг
- Помідор 6 шт.
- Помідор консервований (у власному соку) 1 бан.
- Цибуля ріпчаста
- Морква
- Спеції
М'ясо почистити, порізати досить крупно.
Посолити, поперчити, запанірувати у борошні.
Підсмажити до золотистої скоринки, класти на сковорідку поступово.
У цій же сковорідці підсмажити цибулю, часник, імбир, і потім моркву.
Нарізати помідори й інші овочі.
У скороварку на дно покласти трохи помідорів, трохи води і м'ясо, вилити помідорну масу з банки, зверху цибулю, ще помідори і спеції.
Поставити на невеликий вогонь, приблизно на 1,5-2 години.
Картинки Спартак Москва www.recepti.biz.ua
recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
recepti.biz.ua помощник оперативного дежурного ювао кульков константин
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі