М'ясна квіточка

ДРУГІ СТРАВИ
719 М'ясна квіточка
Фото - М'ясна квіточка
інгредієнти:
  • Свинина (корейка) 800 г
  • Яблукo (зелене) 4 шт.
  • Соус (ткемалі) 1 ст.л.
  • Часник 3 зуб.
  • Спеції
  • Коньяк 50 мл
  • Майoнез (сметана) 2 ст.л.

М'ясний квіточка інгредієнти М'ясо нарізати на стейки товщиною 1-2 см. Із однієї сторони м'ясо не прорізати, щоб вийшло віяло.

М'ясний квіточка Для маринаду узяти по 1 ст. л. соусу ткемалі ранній, майонез або сметану, додати дрібно порубаний зубчик часнику, сіль та спеції, влити коньяк.

фото М'ясний квіточка Помістити м'ясо у маринад при кімнатній температурі приблизно на 30-60 хв (або на ніч у холодильник).

М'ясний квіточка Корейка Яблука нарізати часточками, вирізати серцевину і рівно укласти на дно форми.

 

М'ясний квіточка Яблокo Мариноване м'ясо розкласти у формі квітки поверх яблук. Поставити у духовку при 200-250 градусах приблизно на 35-40 хвилин.

М'ясний квіточка Соус Готове м'ясо викласти на тарілку та прикрасити.

Із печених яблук приготувати соус до м'яса, видалити шкірку, а до м'якоті додати цукор чи мед, трохи вершків або сметани і спеції.

куриные грудки рулет

рецепт для приготовления плова

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter