М'ясна квіточка
737
інгредієнти:
- Свинина (корейка) 800 г
- Яблукo (зелене) 4 шт.
- Соус (ткемалі) 1 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Спеції
- Коньяк 50 мл
- Майoнез (сметана) 2 ст.л.
М'ясо нарізати на стейки товщиною 1-2 см. Із однієї сторони м'ясо не прорізати, щоб вийшло віяло.
Для маринаду узяти по 1 ст. л. соусу ткемалі ранній, майонез або сметану, додати дрібно порубаний зубчик часнику, сіль та спеції, влити коньяк.
Помістити м'ясо у маринад при кімнатній температурі приблизно на 30-60 хв (або на ніч у холодильник).
Яблука нарізати часточками, вирізати серцевину і рівно укласти на дно форми.
Мариноване м'ясо розкласти у формі квітки поверх яблук. Поставити у духовку при 200-250 градусах приблизно на 35-40 хвилин.
Готове м'ясо викласти на тарілку та прикрасити.
Із печених яблук приготувати соус до м'яса, видалити шкірку, а до м'якоті додати цукор чи мед, трохи вершків або сметани і спеції.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі