М'ясна "Куля" із начинкою

ДРУГІ СТРАВИ
756 М'ясна "Куля" із начинкою
Фото - М'ясна
інгредієнти:
  • Свинина (філе) 800 г
  • Опеньки (заморожені) 150 г
  • Огірок (маринований, солоний) 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сметана (майонез) 4 ст.л.
  • Гірчиця 2 ст.л.
  • Часник 2 зуб.
  • Оцет (9%) 2 ст.л.
  • Вода 1 скл.
  • Олія рослинна 2 ст.л.
  • Сіль
  • Перець

М'ясний Цибулю очистити, нарізати кільцями, замаринувати у воді із додаванням оцту.

М'ясний Шматок свинини розрізати уздовж не до кінця.

фото М'ясний Відбити із двох сторін і натерти сіллю з перцем.

М'ясний Часник очистити, вичавити, змішати із гірчицею.

Змастити м'ясо у середині.

М'ясний Заморожені опеньки викласти у розігріту олію, потім додати нарізані мариновані огірки і тушкувати пару хвилин.

Додати сюди ж сметану, перемішати, прибрати з вогню.

М'ясний Пом’яти начинку, викласти на одну сторону м'яса.

М'ясний Накрити іншою стороною.

М'ясний На лист фольги викласти половину замаринованої цибулі.

М'ясний На цибулю покласти м'ясну "кулю", яку обкласти іншою половиною цибулі.

М'ясний Збризнути олією і загорнути у фольгу.

Викласти на деко. Налити трохи води і поставити у розігріту духовку на 40 хвилин до готовності.

Подавати із будь-яким гарніром.

 

ТутКопилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт

Кулинарные рецепты от Tramontina: изысканные рецепты французской кухни. Рецепты мяса по-французски.

Торт грильяжныйТорты и пирожные на заказ

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter