М'ясна "Куля" із начинкою
- Свинина (філе) 800 г
 - Опеньки (заморожені) 150 г
 - Огірок (маринований, солоний) 3 шт.
 - Цибуля ріпчаста 1 шт.
 - Сметана (майонез) 4 ст.л.
 - Гірчиця 2 ст.л.
 - Часник 2 зуб.
 - Оцет (9%) 2 ст.л.
 - Вода 1 скл.
 - Олія рослинна 2 ст.л.
 - Сіль
 - Перець
 
 Цибулю очистити, нарізати кільцями, замаринувати у воді із додаванням оцту.
 Шматок свинини розрізати уздовж не до кінця.
 Відбити із двох сторін і натерти сіллю з перцем.
 Часник очистити, вичавити, змішати із гірчицею.
Змастити м'ясо у середині.
 Заморожені опеньки викласти у розігріту олію, потім додати нарізані мариновані огірки і тушкувати пару хвилин.
Додати сюди ж сметану, перемішати, прибрати з вогню.
 Пом’яти начинку, викласти на одну сторону м'яса.
 Накрити іншою стороною.
 На лист фольги викласти половину замаринованої цибулі.
 На цибулю покласти м'ясну "кулю", яку обкласти іншою половиною цибулі.
 Збризнути олією і загорнути у фольгу.
Викласти на деко. Налити трохи води і поставити у розігріту духовку на 40 хвилин до готовності.
Подавати із будь-яким гарніром.
ТутКопилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт
Кулинарные рецепты от Tramontina: изысканные рецепты французской кухни. Рецепты мяса по-французски.
Торт грильяжныйТорты и пирожные на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter