М'ясна "книжка" з чорносливом
- Свинина 800 г
- Гірчиця 2 ст.л.
- Майонез 3 ст.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Чорнослив 25 шт.
Суміш для обмазування м'яса. Змішати майонез, гірчицю і сіль.
Свинину нарізати так, щоб вийшла "книжка" - листки на палітурці. Товщина "листків" повинна бути не менше 1 см.
Свинину обмазати гірчично-майонезною сумішшю з усіх боків, а також між "листками".
Чорнослив без кісточок помити і прокласти між "сторінками".
Загорнути м'ясо у кілька шарів фольги і відправити в холодильник маринуватися на 6-7 годин, а краще на 2-3 дні.
Запікати в духовці, не виймаючи з фольги, при температурі 200 градусів близько години, потім фольгу відкрити і запікати до утворення рум'яної скоринки.
Рецепты Для Мультиварки: кулинарные рецепты с пошаговым описанием. Поможем выйти замуж в Германию.
www.recepti.biz.uaПиццы, салаты, напитки
Дома в Рождественской Хаве - рождественские выпечки. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
recepti.biz Сборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Моцарелла. Капрезе. Салат - легкие супы рецепты с фото.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт салата с языка. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Рецепт салат цезарь заправка тут
Салат каперс. Использование в салатах каперсов.
Рецепт праздничных блюд с фото пошаговоРецепты всевозможных диет. База рецептов. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter