М'ясна "книжка" з чорносливом

ДРУГІ СТРАВИ
1284 М'ясна "книжка" з чорносливом
Фото - М'ясна
інгредієнти:
  • Свинина 800 г
  • Гірчиця 2 ст.л.
  • Майонез 3 ст.л.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Чорнослив 25 шт.

М'ясна Суміш для обмазування м'яса. Змішати майонез, гірчицю і сіль.

М'ясна

фото М'ясна Свинину нарізати так, щоб вийшла "книжка" - листки на палітурці. Товщина "листків" повинна бути не менше 1 см.

М'ясна Свинину обмазати гірчично-майонезною сумішшю з усіх боків, а також між "листками".

М'ясна Чорнослив без кісточок помити і прокласти між "сторінками".

М'ясна Загорнути м'ясо у кілька шарів фольги і відправити в холодильник маринуватися на 6-7 годин, а краще на 2-3 дні.

М'ясна

Запікати в духовці, не виймаючи з фольги, при температурі 200 градусів близько години, потім фольгу відкрити і запікати до утворення рум'яної скоринки.

М'ясна

Рецепты Для Мультиварки: кулинарные рецепты с пошаговым описанием. Поможем выйти замуж в Германию.

www.recepti.biz.uaПиццы, салаты, напитки

Дома в Рождественской Хаве - рождественские выпечки. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.

recepti.biz Сборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Моцарелла. Капрезе. Салат - легкие супы рецепты с фото.

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт салата с языка. Рецепты быстрой и вкусной диеты.

Рецепт салат цезарь заправка тут

Салат каперс. Использование в салатах каперсов.

Рецепт праздничных блюд с фото пошаговоРецепты всевозможных диет. База рецептов. Кулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter