М'ясна "кіска"

ДРУГІ СТРАВИ
704 М'ясна "кіска"
Фото - М'ясна
інгредієнти:
  • Свинина (шия) 500 г
  • Горіх мускатний 0.5 ч.л.
  • Часник 3 зуб.
  • Сік лимонний 2 ст.л.
  • Соєвий соус 2 ст.л.
  • Горіхи волоські 50 г
  • Мед 1 ст.л.

М'ясна М'ясо злегка відбити, посипати мускатним горіхом, поперчити, посолити.

Часник пропустити через прес, змішати із лимонним соком, соєвим соусом. Полити сумішшю м'ясо і поставити у холодильник на 30 хвилин.

Духовку розігріти до 180 градусів.

М'ясо нарізати уздовж, щоб вийшли 3 стрічки. Сплести їх у косичку, знизу перев'язати ниткою. Загорнути у фольгу і запікати 50 хвилин.

М'ясна Горіхи перемішати із медом.

М'ясо вийняти із духовки, фольгу розгорнути, верх "кіски" змазати медом із горіхами і поставити у духовку ще на 15-20 хвилин.

Після закінчення зазначеного часу кіску дістати, нарізати шматочками і подати із гарніром.

 

Холодные закуски для банкета: холодные закуски из лаваша. Как приготовить вкусный шашлык.

Рецепты варенья и джемов с фото - черничное варенье. Варенье в магазине Утконос.

ЗдесьНемецкий производитель. Немецкая ортопедическая техника

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter