М'ясна "кіска"
- Свинина (шия) 500 г
- Горіх мускатний 0.5 ч.л.
- Часник 3 зуб.
- Сік лимонний 2 ст.л.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Горіхи волоські 50 г
- Мед 1 ст.л.
М'ясо злегка відбити, посипати мускатним горіхом, поперчити, посолити.
Часник пропустити через прес, змішати із лимонним соком, соєвим соусом. Полити сумішшю м'ясо і поставити у холодильник на 30 хвилин.
Духовку розігріти до 180 градусів.
М'ясо нарізати уздовж, щоб вийшли 3 стрічки. Сплести їх у косичку, знизу перев'язати ниткою. Загорнути у фольгу і запікати 50 хвилин.
Горіхи перемішати із медом.
М'ясо вийняти із духовки, фольгу розгорнути, верх "кіски" змазати медом із горіхами і поставити у духовку ще на 15-20 хвилин.
Після закінчення зазначеного часу кіску дістати, нарізати шматочками і подати із гарніром.
Холодные закуски для банкета: холодные закуски из лаваша. Как приготовить вкусный шашлык.
Рецепты варенья и джемов с фото - черничное варенье. Варенье в магазине Утконос.
ЗдесьНемецкий производитель. Немецкая ортопедическая техника
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter