"М'ясна кишенька"
- Свинина (стейк) 2 шт.
- Печериці 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Майонез 50 г
- Сіль
- Перець чорний
- Петрушка
М'ясо нарізати шматочками товщиною до 2 см.
Надрізати м'ясо так, щоб воно розкривалося (як книжка). Злегка відбити з обох сторін. Натерти сіллю, перцем і приправами. У розріз покласти свіжу петрушку і кріп, а також обсмажені гриби із ріпчастою цибулею.
"Кишеньки" накрити другою половинкою м'яса і закріпити краї (шпажками або зубочистками).
"Кишеньки" обсмажити на сильному вогні до золотавої скоринки.
Обсмажене м'ясо скласти у вогнетривку форму, залити сумішшю сметани і майонезу, посолити, поперчити, посипати порізаною зеленню. Запікати у духовці при температурі 200-220°С до готовності.
Кулинарные рецепты на любой вкус: смачна кутя рецепт.
Салат парижскийМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты вкусных мясных салатов. Мясной салат со взбитыми сливками.
Рецепт приготовления салат мимоза. Рецепт салата мимоза с сыром.
www.recepti.biz.ua постный майонез в домашних условиях
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter