"М'ясна кишенька"

ДРУГІ СТРАВИ
1304 "М'ясна кишенька"
Фото -
інгредієнти:
  • Свинина (стейк) 2 шт.
  • Печериці 200 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Майонез 50 г
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Петрушка

М'ясо нарізати шматочками товщиною до 2 см.

Надрізати м'ясо так, щоб воно розкривалося (як книжка). Злегка відбити з обох сторін. Натерти сіллю, перцем і приправами. У розріз покласти свіжу петрушку і кріп, а також обсмажені гриби із ріпчастою цибулею.

фото "Кишеньки" накрити другою половинкою м'яса і закріпити краї (шпажками або зубочистками).

"Кишеньки" обсмажити на сильному вогні до золотавої скоринки.

Обсмажене м'ясо скласти у вогнетривку форму, залити сумішшю сметани і майонезу, посолити, поперчити, посипати порізаною зеленню. Запікати у духовці при температурі 200-220°С до готовності.

 

Кулинарные рецепты на любой вкус: смачна кутя рецепт.

Салат парижскийМясных, фруктовых и экзотических салатов

Рецепты вкусных мясных салатов. Мясной салат со взбитыми сливками.

Рецепт приготовления салат мимоза. Рецепт салата мимоза с сыром.

www.recepti.biz.ua постный майонез в домашних условиях

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter