М'ясна кісадія
	
					1193				
		 
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			 
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			 
		
				
				
				
				
		
інгредієнти:
- Інгредієнти:
- Лаваш - 8 шт
- Фарш м´ясний - 500 г
- Сир твердий - 200 г
- Кетчуп - 150 г
- Сметана - 150 г
  Робимо лаваш.
   Робимо лаваш. 
  Смажимо фарш.
   Смажимо фарш. 
  Кладемо на лаваш фарш, посипаємо сиром, накриваємо другим лавашем і ставимо в мікрохвильову піч на хвилину.
   Кладемо на лаваш фарш, посипаємо сиром, накриваємо другим лавашем і ставимо в мікрохвильову піч на хвилину. 
  Потім піднімаємо верхній лаваш, поливаємо кетчупом, закриваємо і ріжемо на чотири частини.
   Потім піднімаємо верхній лаваш, поливаємо кетчупом, закриваємо і ріжемо на чотири частини. 
Подається зі сметаною.
Приємного вам апетиту).
PS замість фаршу можна класти курку, також можна додавати помідор.
Банош рецептКулинарные рецепты
Рецепты капусты пелюсткиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі		
	
