"М'ясна хмарина"
584
інгредієнти:
- Яловичина (вирізка)
- Перець чорний (мелений)
- Часник
- Молоко
- Яйце
- Крохмаль
- Олія оливкова
- Сіль
Яловичу вирізку нарізати упоперeк волокон, добре відбити, потім сформувати коржик округлої форми, посолити, поперчити. Часник очистити і подрібнити, нанести тонким шаром на м'ясо, відбити добре відбивним молотком. Із молока і яйця у невеликій мисочці приготувати льєзон (яйце збити із молоком). В іншу неглибоку миску насипати крохмаль, вмочити м'ясо в льєзон і відразу ж покласти у крохмаль, добре придавити рукою, перевернути і знову придавити (крохмаль повинен добре прилипнути). У сковороду налити оливкової олії, злегка нагріти, покласти у нагріту олію і смажити з обох сторін. Крохмальна скоринка побіліє, роздується і стане схожа на хмару. М'ясо відразу подавати на стіл. Дуже смачно гарнірувати картопляним пюре або овочами.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі