М'ясна "гармошка"

ДРУГІ СТРАВИ
866 М'ясна "гармошка"
Фото - М'ясна
інгредієнти:
  • Свинина
  • Помідор
  • Сир твердий
  • Спеції (сіль, перець, приправи)

М'ясна

М'ясна У м'ясі зробити надрізи поперечні, але не до кінця. Посолити, поперчити, посипати приправами.

фото М'ясна Помідори і сир нарізати невеликими шматочки. Закласти у кожен надріз на м'ясі по 1-2 шматочки сиру і по 1-2 шматочки помідора.

М'ясна Загорнути "гармошку" у фольгу і відправити в духовку при 180 градусах приблизно на годину.

За хвилин 10-15 до готовності фольгу розкрити та дати м'ясові зарум'янитися.

М'ясна

Перед подачею викласти на тарілку і прикрасити зеленню. Перед вживанням надрізи у м'ясі дорізати до кінця. 

 

Рецепты салатов мясных. Рецепты вкусных мясных салатов.

Холодные закуски рецептыБисквит В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Рецепт салата тещин язык тут

Домашняя еда в пакетиках: рецепты пудингов для детей.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter