М'ясна "гармошка"
899
інгредієнти:
- Свинина
- Помідор
- Сир твердий
- Спеції (сіль, перець, приправи)
У м'ясі зробити надрізи поперечні, але не до кінця. Посолити, поперчити, посипати приправами.
Помідори і сир нарізати невеликими шматочки. Закласти у кожен надріз на м'ясі по 1-2 шматочки сиру і по 1-2 шматочки помідора.
Загорнути "гармошку" у фольгу і відправити в духовку при 180 градусах приблизно на годину.
За хвилин 10-15 до готовності фольгу розкрити та дати м'ясові зарум'янитися.
Перед подачею викласти на тарілку і прикрасити зеленню. Перед вживанням надрізи у м'ясі дорізати до кінця.
Рецепты салатов мясных. Рецепты вкусных мясных салатов.
Холодные закуски рецептыБисквит В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепт салата тещин язык тут
Домашняя еда в пакетиках: рецепты пудингов для детей.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі