М'ясна башта
659
інгредієнти:
- М´ясо (свинина, медальйон) 6 шт.
- Овочі (кабачок, баклажан, цибуля ріпчаста, томат, картопля)
- Сир 100 г
- Майонез
- Спеції
- Маргарин
Кабачок і баклажан нарізати, замочити на 10 хвилин у підсоленій воді.
Вирізати медальйони із м'яса.
Викласти на дно форми картоплю, додати спеції і трохи сиру.
Скласти башточку у будь-якому порядку, чергуючи м'ясо та овочі.
Запікати 40 хвилин (180 градусів), потім посипати тертим сиром і хвилин 10 ще запікати в духовці.
Паштет из печени рецепт. Салат из печени рецепт.
Едим дома! Рецепты Юлии ВысоцкойРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты Для Мультиварки - рецепт закуски рафаэлло.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі