Мушлі з грибами та сиром
- Макаронні вироби (каннелоні) 35 шт.
- Гриби (заморожені; опеньки, печериці і суміш лісових) 3 упак.
- Сир домашній 250 г
- Сир твердий (Російський) 300 г
- Сіль
- Горіх мускатний
- Мушлі
Обсмажити гриби.
Воду злити в каструлю, в якій будуть варитися мушлі.
Долити в каструлю воду, зварити черепашки до напівготовності, вийняти шумівкою, дати стекти на тарілці.
Підрум'янити гриби злегка і охолодити.
Натерти сир. Відкласти приблизно чверть.
На м'ясорубці з великими отворами перемолоти гриби, пропустити через м'ясорубку сир домашній, все змішати з основною частиною сиру. У результаті виходить все в рівних частках.
Масу посолити, додати мускатний горіх.
Форми з невисокими бортами змастити олією, посипати панірувальними сухарями.
Начинити мушлі масою, викласти у форми, зверху присипати тертим сиром.
Поставити в духовку, нагріту до 250°С, і чекати, коли сир підрум'яниться.
Салаты с балыкомСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Картинки фото фк Спартак тут
Фруктовые десерты рецепты с фото простыеПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Печень рецепт с содойКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina: приготовление блюд на электрогриле.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter