Мусака з печених овочів
- Баклажан - 2 шт
- Кабачок - 2 шт
- Перець (червоний) - 1 шт
- Цибуля - 2 шт
- Помідор - 6 шт
- Сир (фета) - 100 г
- Йогурт - 300 мл
- Яйце - 2 шт
- Олія оливкова - 100 мл
- Часник - 2 зуб.
- Спеції (розмарин перець)
Баклажани, кабачки нарізаємо кружальцями,.
перець і цибулю смужками,.
часник пластинками,.
Укладаємо овочі в лоток для запікання, поливаємо олією, додаємо сіль, спеції, добре перемішуємо і запікаємо в жаровні 30 хв при Т 220 *.
Печені овочі злегка охолодити.
Форму для запікання змащуємо маслом, укладаємо на дно половину печених овочів, шматочки сиру, свіжі помідори, порізані скибочками, потім накриваємо шаром печених овочів.
Готуємо заливку: натуральний йогурт змішуємо зі збитими яйцями, солимо і перчимо.
Заливаємо підготовлені овочі, посипаємо сиром і запікаємо в духовці 30 хв при Т 180 *.
Подаємо до столу гарячим.
Мусака з печених овочів виходить соковита і дуже смачна. Можна полити олією.
Сырно - куриный рулет тут
Рецепты салатов на любой вкус - самые вкусные мясные салаты. Как приготовить летний салат.
Рецепты салат морепродуктыРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
recepti.biz.uaТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter