Мусака з кабачків
- Кабачок 500 г
- Борошно пшеничне
- Рис 120 г
- Цибуля ріпчаста 160 г
- Помідори 120 г
- Часник 6 зуб.
- Яйце куряче 2 шт.
- Молоко 200 г
- Спеції (сіль, перець чорний, червоний, зелень кропу)
Кабачки нарізати довгими скибочками, посолити, обваляти в борошні.
Обсмажити на рослинній олії до напівготовності, періодично перемішуючи. Викласти в окремий посуд.
Цибулю ріпчасту нарізати кубиками, часник подрібнити, помідори очистити від шкірки і теж нарізати кубиками. Кріп дрібно нашаткувати.
У тій же сковороді обсмажити цибулю. Потім додати рис, помідори, часник і кріп. Все перемішати, посолити, додати спеції.
Залити склянкою води, накрити кришкою і тушкувати до готовності рису.
Коли всі інгредієнти готові, перекладаємо у форму для запікання. Спочатку половину кабачків, потім готовий рис з овочами і зверху залишилися кабачки.
Яйця змішати з молоком, злегка посолити і залити.
Поставити в духову шафу при 180°С хвилин на 40 до готовності.
Мебель от производителя недорого - страви до святкового столу.
Тыква купить почтой: пирог из тыквы. Вкусные рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter