Мусака з кабачками
- Кабачoк 1 кг
- Картопля (відварена, велика) 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Фарш м´ясний (яловичий) 500 г
- Помідор (великі) 2 шт.
- Кориця (мелена) 0.5 ч.л.
- Орегано 0.5 ч.л.
- Сіль, перець
- Масло вершкове 75 г
- Борошно 4 ст.л.
- Молоко (тепле) 0.5 л
- Яйце 2 шт.
- Горіхи грецькі мелені 1 ст.л.
- Сир (Чеддер) 150 г
- Вино червоне сухе 100 мл
Кабачки очистити від шкірки, видалити насіння і нарізати на шматочки.
Обсмажити з двох сторін до золотистого кольору і викласти на рушник, щоб стекла зайва олія.
Цибулю дрібно нашаткувати й обсмажити.
Додати до цибулі фарш і обсмажувати до розсипчастого стану.
Помідори очистити від шкірки, дрібно нарізати і додати до фаршу.
У фарш всипати корицю, орегано і влити вино.
Посолити і поперчити.
Тушкувати на повільному вогні хвилин 10-15, доки не випарується рідина.
Соус.
Розтопити масло і додати в нього борошно, помішуючи, щоб не утворилися грудочки.
Потім влити тепле молоко і зняти з вогню.
Додати в молоко тертий крупно сир і мелений волоський горіх.
Ввести яйця і добре перемішати.
У форму першим шаром викласти половину кабачків.
На кабачки шар картоплі, нарізану часточками 0,5 см.
На картоплю фарш.
На фарш викладаємо кабачки, що залишилися.
Все заливаємо соусом і ставимо в розігріту духовку при 180 градусах.
Випікаємо 40-45 хвилин.
Салат из омлета с ветчиной огурцомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт вкусной домашней колбасы в кишкахИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт салат авокадо креветки. Рецепт салата из авокадо.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter