Мусака з кабачками

ДРУГІ СТРАВИ
701 Мусака з кабачками
Фото - Мусака з кабачками
інгредієнти:
  • Кабачoк 1 кг
  • Картопля (відварена, велика) 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Фарш м´ясний (яловичий) 500 г
  • Помідор (великі) 2 шт.
  • Кориця (мелена) 0.5 ч.л.
  • Орегано 0.5 ч.л.
  • Сіль, перець
  • Масло вершкове 75 г
  • Борошно 4 ст.л.
  • Молоко (тепле) 0.5 л
  • Яйце 2 шт.
  • Горіхи грецькі мелені 1 ст.л.
  • Сир (Чеддер) 150 г
  • Вино червоне сухе 100 мл

Мусака з кабачками інгредієнти Кабачки очистити від шкірки, видалити насіння і нарізати на шматочки.

Обсмажити з двох сторін до золотистого кольору і викласти на рушник, щоб стекла зайва олія.

Мусака з кабачками Цибулю дрібно нашаткувати й обсмажити.

Додати до цибулі фарш і обсмажувати до розсипчастого стану.

Помідори очистити від шкірки, дрібно нарізати і додати до фаршу.

фото Мусака з кабачками У фарш всипати корицю, орегано і влити вино.

Посолити і поперчити.

Тушкувати на повільному вогні хвилин 10-15, доки не випарується рідина.

Мусака з кабачками Кабачoк Соус.

Розтопити масло і додати в нього борошно, помішуючи, щоб не утворилися грудочки.

Потім влити тепле молоко і зняти з вогню.

Додати в молоко тертий крупно сир і мелений волоський горіх.

Ввести яйця і добре перемішати.

Мусака з кабачками Картопля У форму першим шаром викласти половину кабачків.

На кабачки шар картоплі, нарізану часточками 0,5 см.

На картоплю фарш.

Мусака з кабачками Лукрепчатий На фарш викладаємо кабачки, що залишилися.

Мусака з кабачками Фарш м'ясний Все заливаємо соусом і ставимо в розігріту духовку при 180 градусах.

Випікаємо 40-45 хвилин.

Мусака з кабачками Помідор

 

Мусака з кабачками Коріцa

Салат из омлета с ветчиной огурцомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

французские рецепты десертов

Рецепт вкусной домашней колбасы в кишкахИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепт салат авокадо креветки. Рецепт салата из авокадо.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter