Мусака з баклажанів із рисом
- Баклажан 2 шт.
- Рис 0.3 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Яйце 2 шт.
Баклажани нарізати скибочками і обсмажити на олії. Помідори нарізати кружечками.
Цибулю порізати, обсмажити на олії, всипати рис, обсмажити, помішуючи, потім влити 1 склянку гарячої води, посолити і варити до готовності.
У змащену олією форму викласти частину помідорів і частину баклажанів, рис, баклажани і помідори, що залишилися. Запікати 30 хвилин.
Залити мусаку яйцями, збитими з молоком і борошном, і запікати ще 10 хвилин.
При подачі оформити зеленню.
Кулинарные рецепты салатов с фото http://recepti.biz.ua
Постный майонез калорийностьПроизводство майонеза. Производство майонеза, масла
Вкусные Рецепты В Мультиварке: мимоза салат рецепт. Простые рецепты вкусных салатов.
Майонез домашний видео-рецептРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
Кулинарный сайт рецепты с фото http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter