Мусака з баклажанами
- Баклажан 800 г
- Цибуля ріпчаста 100 г
- Помідор 200 г
- Олія рослинна 100 мл
- Рис 80 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Молоко 200 мл
- Борошно пшеничне 40 г
- Петрушка
- Сіль
Баклажани нарізати тонкими поздовжніми брусками, посолити і дати постояти 30 хв. Віджати гіркий сік.
Злегка обсмажити на рослинній олії.
У цій же олії обсмажити до м'якості цибулю.
Додати рис, частину помідорів і трохи води. Дати суміші поваритися, щоб рис розбухнув.
Далі у форму на дно скласти кружечки помідорів.
На помідори викласти половину смажених баклажанів.
Посипати дрібно посіченою зеленню петрушки, скласти шар рису.
Зверху покрити половиною баклажанів і скласти кружечки помідорів.
Залити соусом: з молока, яєць і злегка спасерованого борошна. Запекти в духовці при температурі 200 градусів.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт торта из тыквы. Осетинские пироги на заказ.
http://recepti.biz.ua кулинарные диетические рецепты
recepti.biz.ua картинки пицца
Салаты с каперсами рецептыКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Семена грибов вешенки купить - салат с белыми грибами.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter