Мусака по-східному
- Баклажан 1 шт.
- М´ясо 300 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Булочка 1 шт.
- Зелень
- Яйце 1 шт.
- Борошно
- Сухарі панірувальні
- Томатна паста 2 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Паприка солодка (мелена)
- Перець червоний пекучий
- Кмин
- Вода (окріп)
Баклажан вимити.
Нарізати упоперек з інтервалом 0,5 см. Один раз наскрізь, один раз не до кінця і т. д. Повинні вийти подвійні часточки.
Посолити і залишити на 30 хвилин. Потім обмити і обсушити.
М'ясо можна використовувати будь-яке.
М'ясо, цибулю, часник, булочку розмочену пропустити через м'ясорубку. Додати сіль, перець, зелень.
Все, як на котлети, тільки без яйця.
Нафарширувати баклажани м'ясом.
Обваляти кожен шматочок у борошні, потім в яйці і в сухарях.
Обсмажити з двох сторін. Баклажани мають "закритися".
Обсмажені баклажани покласти на деко.
Нашаткувати й обсмажити цибулю і часник. Додати томатну пасту і трохи окропу. Сіль, перець, паприку солодку і гострий перець, кмин.
Залити баклажани соусом.
Накрити фольгою і поставити в духовку на 30 хвилин.
Поможем выйти замуж в Германию: салат коктейль рецепты с фото. Рецепты с фото.
Таких салатов вы не еще ели: салат сонечко рецепт. Готовим со вкусом.
Кулинарные рецепты первых блюд. Кулинарные рецепты первые блюда из баранины.
Закваски Свой Йогурт - сделать йогурт в домашних условиях. Закваски для йогурта Yogurton.
Царь салатов! Чрезвычайно вкусно - рецепты пошагово с фото. Рецепты Мультиварка Пошагово.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter