Муркабоб
- Стегенця курячі 500 г
- Картопля 8 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Топлене сало 100 г
М'ясо порізати на невеликі шматочки, обсмажити до утворення рум'яної скоринки, потім додати нарізану кільцями цибулю, моркву. Через 5 хв заправити томатною пастою і смажити ще п'ять хвилин. Потім додати часточки картоплі, влити стільки води, щоб вона тільки покрила продукти, заправити сіллю і тушкувати на слабкому вогні до готовності (30-40 хв).
Грильяжный торт, недорого! Жми: как испечь грильяжный торт. Вы кондитер из Петербурга.
Салаты рецепты - салат с жареными грибами.
Рецепты для пароварки, вкусно: рецепты салатов с языком с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты юлии высоцкойСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт торту пяна вишняПирог В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепти блюд з мяса.
Рецепты блюд праздничного стола с фото тут
Бисквитный маковый торт recepti.biz.ua
www.recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter