Мурена смажена по-азорськи

ДРУГІ СТРАВИ
959 Мурена смажена по-азорськи
Фото - Мурена смажена по-азорськи
інгредієнти:
  • Риба свіжа (мурена)
  • Вино сухе біле 200 мл
  • Винний оцет 2 ст.л.
  • Сіль
  • Перець червоний гіркий (суміш з червоного пекучого перцю чилі) 0.5 ч.л.
  • Перець духмяний горошок 5 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Борошно кукурудзяне
  • Олія рослинна

Мурена, смажена по-Азорських (Moreia frita) інгредієнти

Мурена, смажена по-Азорських (Moreia frita)

фото Мурена, смажена по-Азорських (Moreia frita) Рибу попередньо промити, дати воді стекти.

Мурена, смажена по-Азорських (Moreia frita) Риба свіжа Замаринувати у суміші вина, оцту, солі, часнику та суміші із перцю чилі. Маринувати на ніч. Риба дуже жирна, повинна маринуватися не менше 12 годин.

Мурена, смажена по-Азорських (Moreia frita) Вино сухе біле Дістати шматочки риби з маринаду, дати рідині стекти. Обваляти у борошні й смажити в олії. Рибу треба дуже добре просмажити, особливо шкіру (до хрусткого стану). Подавати з вареними овочами і картоплею.

Рецепты в постРецепты постных блюд. Сведения о постах православной церкви

новогодние рецепты горячих блюд

Рецепты быстрой и вкусной диеты: салати рецепти з грибами. Рецепты для хлебопечки, вкусно.

Лучше закажите торт с доставкой: торты без выпечки. Рецепты выпечки на любой вкус.

Кухни от Польского производителя. Польская национальная кухня.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter