Мурена смажена по-азорськи
959
інгредієнти:
- Риба свіжа (мурена)
- Вино сухе біле 200 мл
- Винний оцет 2 ст.л.
- Сіль
- Перець червоний гіркий (суміш з червоного пекучого перцю чилі) 0.5 ч.л.
- Перець духмяний горошок 5 шт.
- Часник 3 зуб.
- Борошно кукурудзяне
- Олія рослинна
Рибу попередньо промити, дати воді стекти.
Замаринувати у суміші вина, оцту, солі, часнику та суміші із перцю чилі. Маринувати на ніч. Риба дуже жирна, повинна маринуватися не менше 12 годин.
Дістати шматочки риби з маринаду, дати рідині стекти. Обваляти у борошні й смажити в олії. Рибу треба дуже добре просмажити, особливо шкіру (до хрусткого стану). Подавати з вареними овочами і картоплею.
Рецепты в постРецепты постных блюд. Сведения о постах православной церкви
новогодние рецепты горячих блюд
Рецепты быстрой и вкусной диеты: салати рецепти з грибами. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Лучше закажите торт с доставкой: торты без выпечки. Рецепты выпечки на любой вкус.
Кухни от Польского производителя. Польская национальная кухня.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі