Мульгікапсад
- Свинина (м´якоть) 400 г
- Капуста білоголова (квашена) 800 г
- Крупа перлова 0.75 скл.
- Бекон 100 г
- Кмин
- Цукор 1 ч.л.
- Сіль
Нрізати м'ясо невеликими шматочками, завбільшки з невеликий волоський горіх.
Бекон нарізати невеликими шматочками і відправити у розігріту ємність (гусятницю). Протушкувати бекон, щоб з нього витопилося сало, потім вийняти його на тарілку, а на утвореному жирі злегка обсмажити м'ясо, хвилин 5-7. Вогонь вимкнути, а м'ясо розрівняти на дні.
Покласти капусту зверху на м'ясо, посипати кмином і додати дрібку цукру, приблизно 1 чайну ложку без верху.
Поверх капусти викласти обсмажений бекон, висипати перловку, попередньо ретельно промиту. Тепер залити майбутній мульгікапсад водою так, щоб вода покрила капусту. Закрити кришкою і відправити в розігріту духовку приблизно на 1 годину 20 хвилин.
Рецепты приготовления мясных салатовИнгредиенты и способы приготовления вегетарианских. Кулинарные рецепты
салат из Курицы с ананасом грецким орехом чернослив
Яблочный штрудель из лаваша рецептяблочный штрудель
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter