Мульгікапсад

ДРУГІ СТРАВИ
802 Мульгікапсад
Фото - Мульгікапсад
інгредієнти:
  • Свинина (м´якоть) 400 г
  • Капуста білоголова (квашена) 800 г
  • Крупа перлова 0.75 скл.
  • Бекон 100 г
  • Кмин
  • Цукор 1 ч.л.
  • Сіль

Мульгікапсад інгредієнти Нрізати м'ясо невеликими шматочками, завбільшки з невеликий волоський горіх.

Мульгікапсад Бекон нарізати невеликими шматочками і відправити у розігріту ємність (гусятницю). Протушкувати бекон, щоб з нього витопилося сало, потім вийняти його на тарілку, а на утвореному жирі злегка обсмажити м'ясо, хвилин 5-7. Вогонь вимкнути, а м'ясо розрівняти на дні.

фото Мульгікапсад Покласти капусту зверху на м'ясо, посипати кмином і додати дрібку цукру, приблизно 1 чайну ложку без верху.

Мульгікапсад Свинина Поверх капусти викласти обсмажений бекон, висипати перловку, попередньо ретельно промиту. Тепер залити майбутній мульгікапсад водою так, щоб вода покрила капусту. Закрити кришкою і відправити в розігріту духовку приблизно на 1 годину 20 хвилин.

 

Мульгікапсад Капуста белокoчанная

Рецепты приготовления мясных салатовИнгредиенты и способы приготовления вегетарианских. Кулинарные рецепты

салат из Курицы с ананасом грецким орехом чернослив

торты без выпечки

Яблочный штрудель из лаваша рецептяблочный штрудель

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter