Муксун запечений
- Риба (муксун) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Гриби (заморожені) 300 г
- Спеції (сіль, перець)
- Приправа (для риби)
- Майонез 100 г
- Сметана 100 г
- Зелень (кріп і петрушка)
- Сік лимона 2 ст.л.
Рибу почистити, відрізати голову і плавники, випатрати і обробити на два філе зі шкірою. Кісточки видалити. Половинки філе посипати сіллю, перцем і приправою для рибки, скропити лимонним соком або яблучним оцтом.
Скласти половинки філе разом і залишити на пару годин просочуватися в прохолодному місці.
Цибулю очистити і нарізати кільцями.
Гриби нарізати на скибочки і обсмажити в рослинній олії.
Майонез і сметану змішати, додати дрібно нарізану зелень.
Форму для запікання змастити олією. Рибу нарізати на порції, викласти у форму.
Кільця цибулі розрізати навпіл і вкласти між шматочками риби, залишену цибулю викласти на рибку зверху.
Зверху викласти підсмажені гриби.
Потім залити соусом.
Поставити в духовку, розігріту до 200°С. Хвилин через 10 температуру знизити до 180 градусів і запікати ще 20 хвилин. Всього запікати 30 хвилин. Подавати з картоплею та салатом зі свіжих овочів.
Кулинарные рецепты от Tramontina: капуста пелюстка рецепт.
Куриные отбивные рецепт. Отбивная куриная с грибами запеченая.
http://recepti.biz.ua новогодние рецепты приготовления блюд
Салаты с авокадо - авокадо салат рецепт.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: рецепты вкусных салатов. Закупка рецепты.
Рецепты пошагово с фотоРецепты всевозможных диет
http://recepti.biz.uaРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
Доставка Украинской кухни тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter