Муксун по-фінськи із буряковим соусом

ДРУГІ СТРАВИ
779 Муксун по-фінськи із буряковим соусом
Фото - Муксун по-фінськи із буряковим соусом
інгредієнти:
  • Риба (муксун, сиг) 600 г
  • Борошно житнє
  • Сухарі панірувальні
  • Олія рослинна
  • Сметана 300 г
  • Гірчиця 3 ч.л.
  • Жовток яєчний 3 шт.
  • Вершки 200 мл
  • Перець чорний (мелений)
  • Горіх мускатний (мелений)
  • Кріп
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Буряк 3 шт.
  • Оцет (червоний винний) 0.5 ч.л.
  • Бульйон (м´ясний) 200 мл
  • Сіль

Муксун по-фінськи з буряковим соусом інгредієнти Рибу почистити і нарізати на порційні шматки, вимити, обсушити.

Муксун по-фінськи з буряковим соусом Змішати всі компоненти для маринаду (200 г сметани, гірчиця, жовтки, 100 мл вершків, перець чорний мелений, горіх мускатний мелений, кріп), посолити, покласти шматки муксуну і залишити маринуватися на 1-2 години.

фото муксун по-фінськи з буряковим соусом Очистити буряк і цибулю, нарізати 1 см кубиками, злегка обсмажити у невеликій кількості олії.

Муксун по-фінськи з буряковим соусом Риба Додати сметану, вершки і оцет. Тушкувати, помішуючи, близько 40 хвилин.

Муксун по-фінськи з буряковим соусом Борошно житнє Блендером зробити бурякове пюре, повернути назад у сковороду. Перед подачею довести буряковий соус до кипіння, при необхідності розбавити вершками або бульйоном, приправити мускатним горіхом.

Муксун по-фінськи з буряковим соусом Сухарі панірувальні Рибу вийняти із маринаду і дати стекти надлишкам. Зробити панірування із житнього борошна, сухарів і солі, обваляти у ньому шматки муксуну і обсмажити в рослинній олії. Подавати із гарячим буряковим соусом.

 

Салат с жареными грибами и яйцами и картошкойСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

паска рецепти з фото

Американская кухня вкИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое

Адреса сайтов с кулинарными рецептами http://recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter