Муксун із помідорами
679
інгредієнти:
- Муксун (свіжий) 2 кг
- Сир 200 г
- Помідор 3 шт.
- Майонез 350 г
- Лимон (цедра) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
Почистити муксун, порізати невеликими шматочками, посолити (10 хв), у цей час обсмажити у невеликій кількості соняшникової олії цибулю, помідор. В окремій мисці натерти сир, перемішати його з майонезом. У сковороду, де смажилися цибуля з помідором, скласти рибу, залити заправкою із сиру та майонезу, на маленький вогонь і щільно закрити кришкою (краще скляною), як закипить, через 15-10 хвилин видавити цедру лимона на рибу, закрити кришкою і готувати 30 хвилин.
Рецепты морепродукты салатыРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі