"Мудрість імператора"
- Хек (філе) 0.4 кг
- Пангасіус (філе) 0.6 кг
- Рис 2 скл.
- Овочева суміш (мексиканська) 1 упак.
- Помідор 2 шт.
- Редиска 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Цибуля порей 100 г
- Селера (корінь)
- Сіль
- Перець мелений (чорний і білий)
- Часник (сушений)
- Цедра лимона (сушена)
- Олія оливкова
Відварити рис у підсоленій воді майже до готовності. Злити, промити, відставити.
Рибу порізати шматочками, посипати приправами (цедра, перець, часник). Залишити постояти.
У рис всипати порізані шматочками помідор, редиску, порізаний кружечками порей, овочеву суміш. Перемішати. Полити оливковою олією. Додати трішки води.
На деко з фольги спорудити конверт. Викласти у нього рис «смужками» чергуючи з рибою. Загорнути ретельно фольгою, щоб не було щілин.
Поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 40-50 хвилин.
Подавати зі шматочком лимона і зеленню.
Польская выпечка рецептыУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Осетинские пироги на заказ - салаты с буряком фото. Готовим со вкусом.
recepti.biz.uaРецепты колбас. Колбасы, ветчина, сосиски, мясные деликатесы
recepti.biz.ua рецепт крема для украшения торта
Салат мимоза рецепт www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter