Муамба із курки

ДРУГІ СТРАВИ
839 Муамба із курки
Фото - Муамба із курки
інгредієнти:
  • Курка 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Помідор 2 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Сік лимона 1 шт.
  • Олія пальмова 180 г
  • Перець червоний пекучий 2 шт.
  • Бамія 300 г

Муамба з курки інгредієнти Підібрати плоди бамії дрібні, молоді. Плоди бамії можна замінити на кабачки, гарбуз і баклажани, у такому поєднанні: баклажани + гарбуз чи кабачки + гарбуз.

Вимити курку, обсушити, нарізати на дрібні порційні шматочки, посолити, поперчити (перець попередньо потовкти у ступці), заправити дрібно нарізаним часником, полити соком лимона. М'ясо залишити маринуватися не менше 30 хв.

Муамба з курки У каструлі розігріти пальмову олію.

фото Муамба з курки Спасерувати до м'якості нарізану півкільцями цибулю.

Муамба з курки Далі з цибулею обсмажити трохи шматочки курки, додати нарізані дрібними кубиками помідори, лавровий лист, накрити кришкою і тушкувати не менше 1 години.

Муамба з курки Коли м'ясо вже майже готове, додати плоди бамії, попередньо нарізані на невеликі кільця.

Муамба з курки Тушкувати приблизно 30 хв, до готовності, м'ясо має із легкістю відділятися від кісток, але не розвалюватися на тарілці.

Страву подавати із відвареним розсипчастим рисом або пюре із маніоки.

Муамба з курки

Безумно вкусные рецепты блюд: рецепты украшения для тортов. Рецепты тортов.

салат кучками

рецепты эксклюзивных тортов без выпечки

Открой свой интернет-магазин - французская кухня рецепты. Вкусные рецепты Французской кухни.

Рецепты из редьки. Салат из редьки рецепт.

http://recepti.biz.ua Украинская кухня говядина жареная