Муамба із курки
- Курка 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Лавровий лист 1 шт.
- Сік лимона 1 шт.
- Олія пальмова 180 г
- Перець червоний пекучий 2 шт.
- Бамія 300 г
Підібрати плоди бамії дрібні, молоді. Плоди бамії можна замінити на кабачки, гарбуз і баклажани, у такому поєднанні: баклажани + гарбуз чи кабачки + гарбуз.
Вимити курку, обсушити, нарізати на дрібні порційні шматочки, посолити, поперчити (перець попередньо потовкти у ступці), заправити дрібно нарізаним часником, полити соком лимона. М'ясо залишити маринуватися не менше 30 хв.
У каструлі розігріти пальмову олію.
Спасерувати до м'якості нарізану півкільцями цибулю.
Далі з цибулею обсмажити трохи шматочки курки, додати нарізані дрібними кубиками помідори, лавровий лист, накрити кришкою і тушкувати не менше 1 години.
Коли м'ясо вже майже готове, додати плоди бамії, попередньо нарізані на невеликі кільця.
Тушкувати приблизно 30 хв, до готовності, м'ясо має із легкістю відділятися від кісток, але не розвалюватися на тарілці.
Страву подавати із відвареним розсипчастим рисом або пюре із маніоки.
Безумно вкусные рецепты блюд: рецепты украшения для тортов. Рецепты тортов.
рецепты эксклюзивных тортов без выпечки
Открой свой интернет-магазин - французская кухня рецепты. Вкусные рецепты Французской кухни.
Рецепты из редьки. Салат из редьки рецепт.
http://recepti.biz.ua Украинская кухня говядина жареная
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter