Мшош
- Сочевиця 1 скл.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Курага 100 г
- Горіхи волоські 3 ст.л.
- Селера черешкова (сушена)
- Часник 1 зуб.
- Петрушка 0.25 пуч.
- Сіль
- Олія рослинна
- Перець чорний (мелений)
Сочевицю промити, залити водою вище сочевиці на 7-8 см і варити до напівготовності.
Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на олії. Додати промиту курагу, сушену селеру та терті волоські горіхи, перемішати і залишити.
Сочевицю посолити, додати обсмажену цибулю, змішану з курагою та горіхами, перемішати і варити до готовності.
Наприкінці варіння додати тертий часник, викласти кашу на тарілку, злегка поперчити, посипати зеленню петрушки. Подавати з будь-якими овочами.
Закупка рецепты - рецепти святкових закусок. Рецепт похудения в одной капсуле.
Рецепты салатов на любой вкус - салати з курячим мясом. Поилки для домашней птицы.
ЗдесьКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт борщ с буряком. Очень вкусные рецепты борща.
Рецепт царский салат с языкомПрофессиональные рецепты для пекарни. Разработаем технологию. Кликайте
www.recepti.biz.uaРецепты закусок на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Кулинарные рецепты - рецепты пошагово с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter