Морський язик запечений
1065
інгредієнти:
- Філе рибне (морський язик) 1 кг
- Спеції (сіль, мускатний горіх)
Філе половини тушки риби натерти сіллю і мускатним горіхом, залишити маринуватися хвилин 10.
Потім помістити у споруджений з фольги човник, не нарізаючи на порційні шматки.
Відправити в духовку у середньому на 35 хвилин при 200 градусах.
З риби вийде багато корисного жиру, яким і полити гарнір.
Перед подачею на стіл нарізати.
Рецепт охотничий салат ветчина перецИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Поможем выйти замуж в Германию: рецепт кофе гляссе. Простые рецепты блюд.
Картошка В Мультиварке Рецепты: салат гурман рецепт фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі