«Морський язик» з овочами під вершково-грибним соусом
- Риба свіжа (морський язик) 1 шт.
- Кабачок 1 шт.
- Картопля 7 шт.
- Опеньки 150 г
- Борошно 1 ст.л.
- Вершки (сметана) 1 скл.
- Цибуля 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний мелений
Рибку нарізати на шматочки і викласти у форму для запікання, злегка змащену олією. Посолити і поперчити.
Кабачок нарізати кружечками і викласти зверху на рибу.
Картоплю теж нарізати кружечками і викласти поверх кабачків.
У сковороді розігріти олію, обсмажити цибулю і моркву. Коли овочі «порожевіють», додати опеньки і злегка обсмажити протягом 5 хвилин. Посолити і поперчити.
Додати борошно, добре перемішати і залити вершками (сметаною), кип'ятити до загустіння.
Вилити вершково-грибну суміш на картоплю зверху - і в розігріту духовку на 30 хвилин при температурі 200°С.
Рецепты для пароварки, вкусно - салаты с редькой рецепты с фото.
Рецепты Для Мультиварки: слоеный пирог с фруктами.
Рецепты оригинальной Холодной закуски. Рецепты приготовления Холодных закусок.
Закупка-продажа сельхозпродукции: рецепты пошагово с фото. Лазанья из мацы.
Вкусные салаты рецепты http://recepti.biz.ua
Кафе продажа Яблочного штруделя http://recepti.biz.ua
ТутПошаговые иллюстрированные рецепты. Тысячи кулинарных рецептов на
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter