«Морський язик» з овочами під вершково-грибним соусом

ДРУГІ СТРАВИ
675 «Морський язик» з овочами під вершково-грибним соусом
Фото - «Морський язик» з овочами під вершково-грибним соусом
інгредієнти:
  • Риба свіжа (морський язик) 1 шт.
  • Кабачок 1 шт.
  • Картопля 7 шт.
  • Опеньки 150 г
  • Борошно 1 ст.л.
  • Вершки (сметана) 1 скл.
  • Цибуля 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Олія рослинна
  • Сіль
  • Перець чорний мелений

«Морський язик» з овочами під вершково-грибним соусом інгредієнти Рибку нарізати на шматочки і викласти у форму для запікання, злегка змащену олією. Посолити і поперчити.

«Морський язик» з овочами під вершково-грибним соусом Кабачок нарізати кружечками і викласти зверху на рибу.

фото «Морський язик» з овочами під вершково-грибним соусом Картоплю теж нарізати кружечками і викласти поверх кабачків.

«Морський язик» з овочами під вершково-грибним соусом Риба свіжа У сковороді розігріти олію, обсмажити цибулю і моркву. Коли овочі «порожевіють», додати опеньки і злегка обсмажити протягом 5 хвилин. Посолити і поперчити.

«Морський язик» з овочами під вершково-грибним соусом Кабачок Додати борошно, добре перемішати і залити вершками (сметаною), кип'ятити до загустіння.

«Морський язик» з овочами під вершково-грибним соусом Картопля Вилити вершково-грибну суміш на картоплю зверху - і в розігріту духовку на 30 хвилин при температурі 200°С.

«Морський язик» з овочами під вершково-грибним соусом Опеньки

Рецепты для пароварки, вкусно - салаты с редькой рецепты с фото.

Рецепты Для Мультиварки: слоеный пирог с фруктами.

Рецепты оригинальной Холодной закуски. Рецепты приготовления Холодных закусок.

Закупка-продажа сельхозпродукции: рецепты пошагово с фото. Лазанья из мацы.

Вкусные салаты рецепты http://recepti.biz.ua

Кафе продажа Яблочного штруделя http://recepti.biz.ua

ТутПошаговые иллюстрированные рецепты. Тысячи кулинарных рецептов на

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter