Морський язик у вершково-апельсиново-часниковому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
795 Морський язик у вершково-апельсиново-часниковому соусі
Фото - Морський язик у вершково-апельсиново-часниковому соусі
інгредієнти:
  • Морський язик (філе) 1.5 кг
  • Апельсин 1 шт.
  • Вершки жирні (20%) 150 г
  • Часник 3 зуб.
  • Сир твердий 100 г
  • Спеції для риби
  • Сіль
  • Масло вершкове 30 г
  • Олія рослинна

Морський язик у вершково-апельсиново-часниковому соусі інгредієнти Рибу розморозити, зрізати зайвий жир, порізати на шматки. Посипати готовою приправою для риби, посолити і залишити на 10 хвилин для просочення.

Морський язик у вершково-апельсиново-часниковому соусі Форму для випікання змастити олією і викласти шматки риби.

фото Морський язик у вершково-апельсиново-часниковому соусі Приготувати соус. З апельсина вичавити сік, змішати з вершками, додати подрібнений часник і сир, натертий на дрібній тертці.

Морський язик у вершково-апельсиново-часниковому соусі Морський язик Соусом залити рибу, ложкою трохи підняти шматочки риби, щоб соус "пройшов" і вниз. Можна спочатку залити соус, а потім покласти рибу. Зверху покласти шматочки вершкового масла.

Морський язик у вершково-апельсиново-часниковому соусі Апельсин Поставити в духовку на 30 хвилин, температура 180 градусів.

Морський язик у вершково-апельсиново-часниковому соусі Сливки жирні

Семена грибов вешенки купить: салат с грибами жареными. Купить мицелий.

Мультиварка Philips - французские десерты рецепты.

Рецепты американской кухни с фотоКулинарные рецепты

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт пампушек с фото. Готовим со вкусом.

Рецепты салата с морепродуктамиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

Кулинарные рецепты от Tramontina - медовик рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.

Рецепты для пароварки, вкусно: салат гурман рецепт фото. Как приготовить летний салат.

Кулинарный сайт консервируем. Список кулинарных сайтов.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter