Морський язик у вершково-апельсиново-часниковому соусі
- Морський язик (філе) 1.5 кг
- Апельсин 1 шт.
- Вершки жирні (20%) 150 г
- Часник 3 зуб.
- Сир твердий 100 г
- Спеції для риби
- Сіль
- Масло вершкове 30 г
- Олія рослинна
Рибу розморозити, зрізати зайвий жир, порізати на шматки. Посипати готовою приправою для риби, посолити і залишити на 10 хвилин для просочення.
Форму для випікання змастити олією і викласти шматки риби.
Приготувати соус. З апельсина вичавити сік, змішати з вершками, додати подрібнений часник і сир, натертий на дрібній тертці.
Соусом залити рибу, ложкою трохи підняти шматочки риби, щоб соус "пройшов" і вниз. Можна спочатку залити соус, а потім покласти рибу. Зверху покласти шматочки вершкового масла.
Поставити в духовку на 30 хвилин, температура 180 градусів.
Семена грибов вешенки купить: салат с грибами жареными. Купить мицелий.
Мультиварка Philips - французские десерты рецепты.
Рецепты американской кухни с фотоКулинарные рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт пампушек с фото. Готовим со вкусом.
Рецепты салата с морепродуктамиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Кулинарные рецепты от Tramontina - медовик рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.
Рецепты для пароварки, вкусно: салат гурман рецепт фото. Как приготовить летний салат.
Кулинарный сайт консервируем. Список кулинарных сайтов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter