Морський язик під шубою
- Морський язик
- Картопля 5 шт.
- Цибуля 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Помідор 1 шт.
- Перець солодкий 1 шт.
- Лимон 0.25 шт.
- Яйце 1 шт.
- Спеції (хмелі-сунелі, кмин, перець)
- Сіль
- Олія рослинна
- Майонез
- Сир
Розморожену рибку нарізати на шматочки. Скласти у ємність, посолити, поперчити, додати у рибу сік чверті лимона, перемішати і відставити у сторону.
Увімкнути духовку. Півцибулини нарізати півкільцями й викласти на дно форми. Очищену картоплю нарізати тонко кружечками, викласти на цибулю у два шари, посолити, посипати приправою і дрібкою кмину. Зверху зробити майонезну сітку на картоплі і викласти рибку щільним рядом. Відправити форму у духовку.
На сковороді розігріти олію і обсмажити дрібно нарізану цибулю. Додати натерту на крупній тертці моркву. Помідор і солодкий перець натерти на тертці і відправити до цибулі та моркви. Тушкувати хвилин 5 і додати дрібно нарізаний часник. Зняти сковороду з вогню і розбити одне яйце, швидко перемішати, щоб яйце дійшло до готовності.
Дістати форму з духовки, зробити на рибі майонезну сітку і викласти "шубу" рівним шаром зверху риби. Поставити знову у духовку.
Натерти на крупній тертці сир. Дістати форму. Зробити майонезну сітку і посипати сиром. Поставити у духовку до готовності - до рум'яної скоринки.
Куриный рулет в омлетекуриный рулет
Рецепт супа венгерского гуляша. Рецепты гуляш суп.
Вкусные салаты приготовление рецепты. Рецепт салат простые вкусные.
Рецепты салаты для детейКулинарные рецепты. Рецепты всевозможных диет
Кулинарные рецепты от Tramontina: как приготовить почки говяжьи.
Рецепт пасхиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
recepti.biz.uaКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter