Морський язик під грибним соусом

ДРУГІ СТРАВИ
686 Морський язик під грибним соусом
Фото - Морський язик під грибним соусом
інгредієнти:
  • Морський язик 1 кг
  • Гриби (печериці) 1 кг
  • Сметана 2 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Кефір 1 скл.
  • Майонез 2 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Сік лимона
  • Олія рослинна
  • Сир твердий

Морський язик порізати шматочками, посолити, поперчити (можна посипати приправою для риби), полити лимоном.

Печериці порізати на 2 (великі на 4) частини, обсмажити з цибулею, далі залити кефіром і протушкувати.

У сотейник викласти сиру рибу, потім покласти гриби з цибулею, а зверху покласти змішану сметану і майонез, а далі є 2 варіанти.

1. Якщо готувати в духовці, то посипати відразу тертим сиром і в духовку.

2. Якщо готувати в мікрохвильовці, то поставити на максимум на 20 хвилин, потім посипати зверху сиром і ще в мікрохвильовку в режим гриль або комбінований, щоб сир розплавився.

Как приготовить вкусный шашлык: салати з серцем.

Рецепт торта бисквит с фруктамиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Поможем выйти замуж в Германию - рецепты греческой кухни с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.

Салат белочка рецептКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Пасхальные рецепты - рецепты пасхи. Избавьтесь от варикоза навсегда.

http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Украинская кухняВкусные блюда Украинской кухни. Круглосуточная доставка. Заказывайте

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter