Морський язик "На причалі"
- Морський язик (філе) 350 г
- Морква 2 шт.
- Цибуля порей 140 г
- Вершки (10%) 40 мл
- Сир м´який (з часником і травами) 75 г
- Вода 600 мл
- Вино біле 200 мл
- Чебрець (сушений, гілочка) 1 шт.
- Перець чорний (горошком мелений) 1 ч.л.
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Сіль
Моркву помити, очистити від шкірки і нарізати на тонкі стрічки за допомогою картоплечистки.
«Бульйон»: вода, біле вино, перець горошком і гілочка чебрецю.
У цьому бульйоні відварити моркву до готовності, але так, щоб вона не розповзалася.
Білу частину цибулі порею нарізати кільцями.
Обсмажити цибулю порей на оливковій олії до золотистого стану.
У блендер вилити вершки і покласти м'який сир.
Туди ж додати обсмажені цибулю і змішати все блендером.
Готову масу викласти у горщик для запікання.
Зверху покласти рибу, посолити, поперчити.
Закрити рибу моркв'яними стрічками і поставити на 25 хвилин у духовку (200 градусів), накривши горщик кришкою.
Подати гарячим, прикрасивши гілочкою чебрецю.
Рецепты тортов: рецепт торта бисквит с фруктами.
Салати з перепелиними яйцями рецептисалати з перепелиними яйцями
Мультиварка Philips: фруктовые десерты рецепты с фото. Готовим со вкусом.
Майонез рецепт домашнийПроизводство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter