Морський язик "На причалі"

ДРУГІ СТРАВИ
648 Морський язик "На причалі"
Фото - Морський язик
інгредієнти:
  • Морський язик (філе) 350 г
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля порей 140 г
  • Вершки (10%) 40 мл
  • Сир м´який (з часником і травами) 75 г
  • Вода 600 мл
  • Вино біле 200 мл
  • Чебрець (сушений, гілочка) 1 шт.
  • Перець чорний (горошком мелений) 1 ч.л.
  • Олія оливкова 1 ст.л.
  • Сіль

Морський мову з псевдотальятеллі Моркву помити, очистити від шкірки і нарізати на тонкі стрічки за допомогою картоплечистки.

Морський мову з псевдотальятеллі «Бульйон»: вода, біле вино, перець горошком і гілочка чебрецю.

фото Морський мову з псевдотальятеллі У цьому бульйоні відварити моркву до готовності, але так, щоб вона не розповзалася.

Морський мову з псевдотальятеллі Білу частину цибулі порею нарізати кільцями.

Морський мову з псевдотальятеллі Обсмажити цибулю порей на оливковій олії до золотистого стану.

Морський мову з псевдотальятеллі У блендер вилити вершки і покласти м'який сир.

Морський мову з псевдотальятеллі Туди ж додати обсмажені цибулю і змішати все блендером.

Морський мову з псевдотальятеллі Готову масу викласти у горщик для запікання.

Морський мову з псевдотальятеллі Зверху покласти рибу, посолити, поперчити.

Морський мову з псевдотальятеллі Закрити рибу моркв'яними стрічками і поставити на 25 хвилин у духовку (200 градусів), накривши горщик кришкою.

Морський мову з псевдотальятеллі Подати гарячим, прикрасивши гілочкою чебрецю.

салат с креветками и омлетом

Рецепты тортов: рецепт торта бисквит с фруктами.

Салати з перепелиними яйцями рецептисалати з перепелиними яйцями

Мультиварка Philips: фруктовые десерты рецепты с фото. Готовим со вкусом.

Майонез рецепт домашнийПроизводство майонеза, масла

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter