"Морський язик + картопля"
- Філе морського язика 1 кг
- Картопля
- Сир
- Соєвий соус
- Майонез
- Цибуля
- Часник
- Спеції для риби
Філе морського язика замаринувати у соєвому соусі зі спеціями і з часником, залишити на хвилин 30.
Картоплю очистити від шкірки, нарізати кружечками, злегка посолити, поперчити (можна вичавити пару зубчиків часнику). Одну велику цибулину очистити, нарізати півкільцями і додати до картоплі, додати трохи майонезу і все перемішати як слід.
На змащене олією або маргарином чи вершковим маслом деко викласти картоплю з цибулею, розрізати на шматочки філе морського язика (обвалявши злегка додатково у розсолі від картоплі і цибулі, тобто у майонезі), викласти поверх картоплі, зверху на тертці натерти сир, і злегка промазати майонезом (щоб сир не підгорів), і в духовку на 40 хвилин при температурі 180-190°С.
Малахитовые шкатулки: салат малахитовая шкатулка.
Рецепты новогодних блюдРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Салаты рецепты фото www.recepti.biz.ua
Рецепт салата с морепродуктамиРецепты и советы. Кулинарные рецепты
ТутПроизводство майонеза. Производство майонеза, масла
Ресторан Украинской кухни в Москве recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter