Морський язик із рум'яною картоплею у духовці

ДРУГІ СТРАВИ
765 Морський язик із рум'яною картоплею у духовці
Фото - Морський язик із рум'яною картоплею у духовці
інгредієнти:
  • Морський язик (філе) 2 шт.
  • Картопля 6 шт.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Сирок плавлений 1 шт.
  • Сметана 4 ст.л.

Розморозити філе морського язика. 

Порізати великими прямокутниками (спочатку уздовж, потім упоперек). 

Почистити картоплю. 

Нарізати кубиками середнього розміру, тільки не дрібно. 

Змішати рибу із картоплею, посолити, поперчити, додати яйце, сметану, перемішати. 

У деко налити трохи олії. 

Викласти все у деко, щоб дно було закрите. 

Сирок розрізати на кубики невеликі і розподілити зверху по всій страві. 

Поставити у духовку (150 градусів) до готовності картоплі. 

 

Рецепты в постРецепты постных блюд

Любишь сладости? Помни о фигуре - рождественские выпечки.

Рождество рецепты recepti.biz.ua

Духовой шкаф и панель Privileg: семга запеченная с картофелем в духовке.

Скороварки для приготовления каши - праздничные закуски на новый год.

Мультиварка Philips: салаты рецепты с фото. Единая Справочная служба.

Шоколадная начинка (для выпечки: рецепт шоколадного кекса на сметане. Кексы в магазине Rozetka.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter