Морський язик із рум'яною картоплею у духовці
- Морський язик (філе) 2 шт.
- Картопля 6 шт.
- Яйце куряче 1 шт.
- Сирок плавлений 1 шт.
- Сметана 4 ст.л.
Розморозити філе морського язика.
Порізати великими прямокутниками (спочатку уздовж, потім упоперек).
Почистити картоплю.
Нарізати кубиками середнього розміру, тільки не дрібно.
Змішати рибу із картоплею, посолити, поперчити, додати яйце, сметану, перемішати.
У деко налити трохи олії.
Викласти все у деко, щоб дно було закрите.
Сирок розрізати на кубики невеликі і розподілити зверху по всій страві.
Поставити у духовку (150 градусів) до готовності картоплі.
Рецепты в постРецепты постных блюд
Любишь сладости? Помни о фигуре - рождественские выпечки.
Рождество рецепты recepti.biz.ua
Духовой шкаф и панель Privileg: семга запеченная с картофелем в духовке.
Скороварки для приготовления каши - праздничные закуски на новый год.
Мультиварка Philips: салаты рецепты с фото. Единая Справочная служба.
Шоколадная начинка (для выпечки: рецепт шоколадного кекса на сметане. Кексы в магазине Rozetka.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter