Морський язик із картоплею та помідорами

ДРУГІ СТРАВИ
694 Морський язик із картоплею та помідорами
Фото - Морський язик із картоплею та помідорами
інгредієнти:
  • Риба (язик або інша біла риба) 1150 г
  • Картопля 10 шт.
  • Помідор 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Сир твердий 200 г
  • Майонез
  • Сіль
  • Хмелі-сунелі
  • Сік лимонний
  • Часник

Морський язик з картоплею та помідорами інгредієнти Філе язика посолити, полити соком лимона і обсипати хмелі-сунелі. Нехай маринується, доки вариться картопля. Цибулю нарізати півкільцями й обсмажити в олії. У форму, змащену олією трохи, укласти шарами картоплю, нарізану кружечками, цибулю, філе, помідор кружечками, посолити, змастити майонезом трохи, додати маленькі шматочки вершкового масла між рибкою, укласти впритул квадратики сиру (можна тертий). У розігріту до 200°С духовку відправити морський язик на 30-40 хвилин до рум'янцю сирної скоринки.


Салаты с крутонамиРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепты новогодних блюд с фотографиями.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter