Морський язик із картоплею та помідорами
759
інгредієнти:
- Риба (язик або інша біла риба) 1150 г
- Картопля 10 шт.
- Помідор 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сир твердий 200 г
- Майонез
- Сіль
- Хмелі-сунелі
- Сік лимонний
- Часник
Філе язика посолити, полити соком лимона і обсипати хмелі-сунелі. Нехай маринується, доки вариться картопля. Цибулю нарізати півкільцями й обсмажити в олії. У форму, змащену олією трохи, укласти шарами картоплю, нарізану кружечками, цибулю, філе, помідор кружечками, посолити, змастити майонезом трохи, додати маленькі шматочки вершкового масла між рибкою, укласти впритул квадратики сиру (можна тертий). У розігріту до 200°С духовку відправити морський язик на 30-40 хвилин до рум'янцю сирної скоринки.
Салаты с крутонамиРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепты новогодних блюд с фотографиями.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі