Морський язик із картоплею
633
інгредієнти:
- Картопля 5 шт.
- Морський язий (свіжоморожений) 700 г
- Помідор (свіжий) 2 шт.
- Сіль
- Перець
- Приправа (для риби)
Очистити картоплю, помити, нарізати кружечками.
Укласти в посудину для запікання, попередньо змащену олією.
Картоплю посипати сіллю і перцем.
Потім нарізати невеликими скибочками рибу.
Укласти зверху картоплі та посипати приправою для риби.
Свіжий помідор нарізати кружечками.
Викласти зверху риби.
Зверху помідорів можна викласти трохи картоплі. Поставити на 40-50 хвилин у попередньо розігріту духовку.
Вкусные рецепты для похудения: рецепты праздничных блюд с фотографиями. Рецепты вкусных блюд.
Рецепты пирогов и пирожков с фото - слоеный пирог с фруктами. Любишь сладости? Помни о фигуре.
Рецепты салатов на любой вкус: салаты с белыми грибами рецепты.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі