Морський язик
740
інгредієнти:
- Морський язик (половинки) 3 шт.
- Креветки 400 г
- Вершки
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Карі (ніжний) 1 ч.л.
- Джем абрикосовий 1 ст.л.
Креветки обсмажити з цибулею.
Після цього залити вершками, додати карі і абрикосовий джем і протушкувати на повільному вогні хвилин 10.
Злегка обсмажити нарізану шматочками рибу.
Викласти рибу, залити соусом із креветками, викласти помідори і щедро засипати сиром.
Поставити у розігріту духову шафу на 20-25 хвилин.
Детский Монтессори сад: оладьи как в детском саду.
Купить апельсины, цены: салаты с апельсинами рецепты. Рецепты Приготовления.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі