Морський вовк, фарширований овочами з мідіями і шафрановою олією
665
інгредієнти:
- Сібас 1 шт.
- Цукіні 50 г
- Спаржа зелена 2 шт.
- Помідор в'ялений 40 г
- Олія оливкова 30 мл
- Масло вершкове 10 г
- Вино біле (сухе) 50 мл
- Мідії 5 шт.
- Розмарин 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний мелений
Сібас обробити, відрізати голову і розпластати на філе, залишаючи обидва філе з хвостом. Окремо нарізати соломкою цукіні, спаржу, в'ялені помідори, замаринувати в оливковій олії і укласти в сібас, посолити, поперчити. Сібас загорнути в пергамент, далі загорнути у фольгу і запікати 15-20 хвилин при 180 градусах.
Соус - у сотейник налити біле вино, випарити 3-4 хвилини, зняти з плити і додати вершкове масло та шафран. Посолити. Поперчити.
Мідії обсмажити на оливковій олії. Посолити. Поперчити.
На тарілку викласти сібас, поруч покласти мідії і полити соусом навколо, прикрасити розмарином.
Рецепт торта Киевский в домашних условияхКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Рецепты сэндвичей американская кухня здесь
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі