Морський вовк, фарширований овочами з мідіями і шафрановою олією

ДРУГІ СТРАВИ
622 Морський вовк, фарширований овочами з мідіями і шафрановою олією
Фото - Морський вовк, фарширований овочами з мідіями і шафрановою олією
інгредієнти:
  • Сібас 1 шт.
  • Цукіні 50 г
  • Спаржа зелена 2 шт.
  • Помідор в'ялений 40 г
  • Олія оливкова 30 мл
  • Масло вершкове 10 г
  • Вино біле (сухе) 50 мл
  • Мідії 5 шт.
  • Розмарин 1 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний мелений

Сібас обробити, відрізати голову і розпластати на філе, залишаючи обидва філе з хвостом. Окремо нарізати соломкою цукіні, спаржу, в'ялені помідори, замаринувати в оливковій олії і укласти в сібас, посолити, поперчити. Сібас загорнути в пергамент, далі загорнути у фольгу і запікати 15-20 хвилин при 180 градусах.

Соус - у сотейник налити біле вино, випарити 3-4 хвилини, зняти з плити і додати вершкове масло та шафран. Посолити. Поперчити.

Мідії обсмажити на оливковій олії. Посолити. Поперчити.

На тарілку викласти сібас, поруч покласти мідії і полити соусом навколо, прикрасити розмарином.

Рецепт торта Киевский в домашних условияхКулинарные рецепты. Рецепты и советы

Рецепты сэндвичей американская кухня здесь

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter