Морський окунь у сметанному соусі із солоними огірками

ДРУГІ СТРАВИ
860 Морський окунь у сметанному соусі із солоними огірками
Фото - Морський окунь у сметанному соусі із солоними огірками
інгредієнти:
  • Окунь морський 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 4 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Огірок (солоний) 2 шт.
  • Зелень (цибуля, кріп, петрушка)
  • Сметанa 5 ст.л.
  • Розсіл (від солоних огірків) 0.5 скл.
  • Лимон
  • Лист лавровий 2 шт.
  • Приправа (для риби)

Морський окунь в сметанному соусі з солоними огірочками інгредієнти Рибу розморозити, помити, нарізати порційними шматками, злегка обваляти в приправі і вкласти у форму для запікання.

Морський окунь в сметанному соусі з солоними огірочками На кожен шматок риби покласти часточку лимона.

Нарізати цибулю кільцями і закрити нею всю рибу.

Морський окунь в сметанному соусі з солоними огірочками Окунь морський Зелень, часник і солоні огірки подрібнити.

Морський окунь в сметанному соусі з солоними огірочками Лукрепчатий В отриману суміш додати сметану і розсіл, все добре перемішати. Соус виходить гострим.

Морський окунь в сметанному соусі з солоними огірочками Часник Цим соусом залити рибу, додати 2 лаврових листки і відправити рибу в духовку приблизно на 30 хвилин.

Морський окунь в сметанному соусі з солоними огірочками Огірок

Столы и стулья для кухни,гостиной: салати до святкового столу. Вкусные Рецепты В Мультиварке.

Рецепт пончики с чеснокомРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки