Морський окунь у сметанному соусі із солоними огірками
879
інгредієнти:
- Окунь морський 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Часник 3 зуб.
- Огірок (солоний) 2 шт.
- Зелень (цибуля, кріп, петрушка)
- Сметанa 5 ст.л.
- Розсіл (від солоних огірків) 0.5 скл.
- Лимон
- Лист лавровий 2 шт.
- Приправа (для риби)
Рибу розморозити, помити, нарізати порційними шматками, злегка обваляти в приправі і вкласти у форму для запікання.
На кожен шматок риби покласти часточку лимона.
Нарізати цибулю кільцями і закрити нею всю рибу.
Зелень, часник і солоні огірки подрібнити.
В отриману суміш додати сметану і розсіл, все добре перемішати. Соус виходить гострим.
Цим соусом залити рибу, додати 2 лаврових листки і відправити рибу в духовку приблизно на 30 хвилин.
Столы и стулья для кухни,гостиной: салати до святкового столу. Вкусные Рецепты В Мультиварке.
Рецепт пончики с чеснокомРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі