Морський окунь по-середземноморському
- Риба морська
- Часник 5 зуб.
- Перець болгарський (червоний) 3 шт.
- Куркума 1 ст.л.
- Паприка мелена 1 ст.л.
- Зелень (петрушка, кріп) 1 пуч.
- Лимон 2 шт.
Очистити часник, порізати перець, зняти цедру з лимона.
На розігріту з олією сковороду помістити перець.
Трохи обсмажити і додати часник та гіркий перець.
Додати спеції, сіль, цедру і сік лимона, покласти на сковорідку шматочки риби.
Зверху на рибу покласти кружечки очищеного лимона та зелень.
Накрити кришкою і тушкувати на невеликому вогні приблизно 25-30 хвилин.
Салат из омлета и колбасы и фасолиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Эксклюзивные торты на заказ - торт кукла рецепт с фото. Вкусные рецепты для похудения.
Праздничные новогодние блюда 2014Праздничное агентство
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты салат с консервированным лососем пошаговый с фото. Пошаговый фото рецепт Пирога.
Банкетные блюда Украинской кухни www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter