Морський окунь по-польськи
895
інгредієнти:
- Окунь морський
- Яйце куряче 1 шт.
- Масло вершкове 50 г
- Сіль
- Перець
- Лимон
- Базилік
- Сік лимона 1 ст.л.
Рибу відварити у пароварці, попередньо посоливши. Можна зварити на пару на печі.
Зварити яйце для соусу.
Розтопити масло.
Відварене яйце нарізати дрібно. Можна натерти на тертці.
У масло покласти яйце.
Вичавити лимонний сік. Злегка посолити і поперчити.
Полити соусом.
Прикрасити лимоном і базиліком.
Лазанья со шпинатом рецептлазанья со шпинатом
Кулинарные сайты с рецептами и фотоКулинарная социальная сеть
Рецепты Приготовления: французские салаты рецепты. Готовим со вкусом.
Китайский салат рецепты. Салат каприз рецепт.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі