Морський окунь під соусом
- Окунь (морський, філе) 2 шт.
- Сік лимонний 2 ст.л.
- Соус соєвий 2 ст.л.
- Яйце 3 шт.
- Сир (пармезан) 50 г
- Борошно пшеничне 2 ст.л.
- Олія рослинна
- Майонез 1 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Огірок маринований 1 шт.
- Сіль
Рибу очистити від луски, промити і нарізати на порційні шматочки. Посолити, скропити лимонним соком, полити соєвим соусом (краще вустерширським). Маринувати у холодильнику 30 хвилин.
Натерти на тертці маринований огірок, дуже дрібно нарізати цибулю (можна натерти).
Подрібнені овочі викласти у соусник і додати лимонний сік.
Додати соєвий соус.
Викласти у соусник майонез і все ретельно перемішати. Соус готовий.
Сир натерти на дрібній тертці.
Яйця збити.
Змішати збиті яйця із сиром.
Рибу обкачати у борошні.
Запанірувати у яєчно-сирній масі і відразу ж викласти на розігріту з рослинною олією сковороду.
Обсмажити з двох сторін.
Вкуснейшие рецепты тут: рецепты украшения для тортов. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт салат охотничий.
Дома в Рождественской Хаве: рождественские выпечки. Любишь сладости? Помни о фигуре.
Купить Варенье: черничное варенье. Рецепты варенья и джемов с фото.
Современные салаты рецепты с фотоСовременное искусство. Национальный сервер современной прозы
Пошаговый фото рецепт шоколадно-ягодного торта
Морепродукты салаты рецепты www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter