Морський окунь із шинкою
- Окунь (морський) 1 кг
- Картопля 1 кг
- Шинка 150 г
- Олія оливкова 8 ст.л.
- Лимон 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Сіль 1 ч.л.
- Перець чорний
- Петрушка
- Маслини 10 шт.
- Крихта хлібна 2 ст.л.
Змішати оливкову олію, лимонний сік, подрібнений часник, сіль і трохи перцю.
Обробити рибу, покласти у форму, обмазати з усіх боків сумішшю, накрити і поставити на 2 години у холодильник.
Картоплю відварити, нарізати кружечками або кубиками. Шинку порізати тонкими скибочками.
Викласти маринад в іншу посудину, а між шматочками риби покласти по скибочці шинки.
Картоплю викласти зверху риби і шинки. А в залишений маринад додати петрушку.
Нарізати кружечками маслини, викласти на картоплю, полити маринадом і посипати хлібними крихтами.
Запікати у духовці 25-30 хвилин до готовності риби.
Салат с сердцем и горошкомМясных, фруктовых и экзотических салатов
www.recepti.biz.uaсалати з чорносливом
http://recepti.biz.uaРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепты на праздничный стол: рецепты новогодних праздничных блюд. Готовим со вкусом.
Быстрый рецепт вкусного салата здесь
Рецепты салатыРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепты салатов с креветками с фотографиямиКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter