Морський коктейль у часниковому соусі із фунчезою
- Фунчеза 100 г
- Коктейль морський 400 г
- Перець солодкий (салатний: червоний і зелений) 2 шт.
- Цибуля порей 1 шт.
- Маслини без кісточок (чорні, зелені) 10 шт.
- Часник 2 зуб.
- Помідор (в´ялений або свіжий "черрі") 4 шт.
У добре розігріту сковороду викласти перець (червоний і зелений), нарізаний шматочками, цибулю порей, нарізану кружечками, подрібнений часник і тушкувати з додаванням олії близько 3 хвилин.
Додати морський коктейль.
Тушкувати до повного розмороження і закипання рідини, постійно помішуючи.
Додати нарізані маслини і томати.
Якщо рідини багато - додати рисове борошно, розчинене у невеликій кількості холодної води.
Закип'ятити і зняти з вогню.
Перемішати з готовою фунчезою і подати.
Фунчезу можна приготувати паралельно із приготуванням морепродуктів.
Залити локшину кип'ятком і залишити на 10 хв, потім воду злити, а локшину промити холодною водою.
Рецепты рождествоПраздничные подборки рецептов. Кулинарные рецепты
Готовим со вкусом: салати з крабовими паличками рецепти. Как приготовить летний салат.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты пошаговые с фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter